Spor Kadir Bekmezci: Hedefimiz Avrupa

Kadir Bekmezci: Hedefimiz Avrupa

Paylaş
Kadir Bekmezci: Hedefimiz Avrupa

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da, orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci, kırmızı-beyazlı ekibin Avrupa kupalarına katılma hedefine sezon sonunda ulaşacağına inandığını söyledi

Sivasspor’da 6 sezondur forma giyen ve teknik direktör Roberto Carlos’un vazgeçemediği isimler arasında yer alan Bekmezci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırmızı-beyazlı ekibin geride kalan haftalarda istediği puanları alamadığını belirtti.

Ligin 5. haftasında Gençlerbirliği’ni yenerek galibiyetle tanıştıklarını anımsatan Bekmezci, ligde Pazar günü Beşiktaş’la yapacakları karşılaşmayı da kazanarak galibiyetlere devam etmek istediklerini ifade etti.
Bekmezci, "İnşallah Beşiktaş maçından iyi oynayıp galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Maça iyi hazırlandık ve sahada güzel futbolumuzu ortaya koyarak iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum" dedi.

"Hedefimiz ilk 5 içerisinde yer almak"
Sivasspor’un geçen sezonu ilk 5 içerisinde tamamladığını ancak aldığı ceza nedeniyle UEFA Avrupa Ligi’ne katılamadığını anımsatan Bekmezci, aynı başarıyı bu sezon da göstermek istediklerini söyledi.

Taraftara Avrupa kupaları mutluluğu yaşatmak için takımdaki herkesin elinden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olduğunu dile getiren Bekmezci, şunları kaydetti:
"Sivasspor, iyi bir takım. Bu sezon yeni transferlerimizle daha da güçlendik. Takımımıza katılan arkadaşlarımız kısa sürede uyum sağladı ve hiç yabancılık çekmedi. Arkadaşlarımızın takıma adapte olmaları kısa sürdü. Hepsi gerçekten kaliteli futbolcular ve onların takıma faydalı olacağını düşünüyorum. Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Lig’de ilk 5 arasında yer almak istiyoruz. İnşallah, bu hedeflere ulaşırız. Buna inanıyorum, takım olarak inanıyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz."

Carlos’un her maça galibiyet parolasıyla kendilerini hazırladığını ve ligi ilk 5 içerisinde bitirme isteğini sürekli hatırlattığını belirten Bekmezci, "Carlos, her maçı kazanabileceğimizi söylüyor. Maça çıkmadan önce bizleri motive ediyor. Avrupa kupalarına katılma hedefini sürekli dile getiriyor" diye konuştu.

Sivasspor’da 6. sezonunu geçirdiğini kaydeden Bekmezci, "Sivasspor benim evim gibi. Takımın en eski futbolcularından biriyim. Kırmızı-beyazlı ekibin başarısı için var gücümle çalışıyorum. Forma şansı bulmak için formumu sürekli koruyorum. Sahada olduğumu süre içerisinde takımıma katkı sağlamak istiyorum" ifadesini kullandı.

SERHAT ZAFER / AA

Haberin Devamı