Futbol Kadroda iki büyük sürpriz! Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?
Paylaş
Kadroda iki büyük sürpriz! Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe bu sezon ikinci kez bir lig maçını gündüz oynayacak. Sarı-Lacivertliler, saat 15.00’te Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Hedef 2 hafta aradan sonra kazanmak ve beyaz bir sayfa açmak. Peki Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? İşte cevabı

Önce Kayserispor’a yenilen ardından Bursaspor ile berabere kalan Fenerbahçe, bugün telafi için taraftarının önüne çıkacak. Sarı- Lacivertliler’in rakibi Kasımpaşa. Kanarya, saat 15.00’te Ülker Stadı’nda rakibini konuk edecek.

İŞTE KARŞILAŞMANIN 11'LERİ


FENERBAHÇE: Volkan, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Ozan, Stoch, Volkan Şen, Moussa Sow

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Titi, Veysel, Veigneau, Pavelka, Abdullah, Tunay, Castro, Adem ve Eduok


Fenerbahçe bu sezon ikinci kez bir lig maçını gündüz oynayacak. Daha önce 7. haftada Kadıköy’deki Alanya maçı 16.00’da başlamış ve 1-1 bitmişti. İstatistiklere bakıldığında Fenerbahçe’nin rakibine karşı ciddi bir üstünlüğü bulunuyor. Kasımpaşa önünde iç sahadaki ilk ve tek yenilgisini 2009’da alan Fenerbahçe, sonrasında çıktığı 5 karşılaşmayı da kazandı. Bu sezonki genel tabloya bakıldığında ise Sarı-Lacivertliler iç saha sıkıntılı. Kanarya evindeki 10 maçta toplam 11 puan kaybetti

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ülker Stadı’nda bugün saat 15.00’te başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

3 YILDIZ CEZALI


Türkiye Kupası’ndaki Beşiktaş maçında yaptığı hareket nedeniyle 3 maç ceza alan sonrasında 2’ye düşürülen Van Persie, bugün kadroda yer alamayacak. Onun yanı sıra takımın iki önemli yıldızı daha Kasımpaşa önünde yok. Jeremain Lens ve Alper Potuk, geçen hafta Bursaspor deplasmanında gördükleri sarı kart nedeniyle cezalı durumdalar.

WIEL 11'DE SAHAYA ÇIKACAK


Ligde üst üste iki maçta puan kayıpları veren ardından UEFA Avrupa Ligi’nde de Krasnodar’a yenilen Fenerbahçe’de beklenen rotasyon bugün yaşanacak. Teknik direktör Dick Advocaat, Rusya’daki karşılaşma sonrasında, “Pazar günü değişimi göreceksiniz” sözleriyle mesajı vermişti. Hollandalı hocanın Kasımpaşa önünde sahaya süreceği 11’de yine büyük bir sürpriz var: Van der Wiel.

63 gün sonra Emenike’yi Krasnodar deplasmanında ilk 11’de oynatan ve ağır eleştiriler alan Advocaat, 81 günlük aranın ardından da Wiel’i görevlendirecek. Büyük umutlarla PSG’den transfer edilen ancak son maçını 30 Kasım 2016’da Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ne karşı oynayan Hollandalı sağ bek, bir türlü isteneni verememişti.

İKİ BEKİ DE KESİYOR


Wiel’in yanı sıra sol bekte Hasan Ali’yi kesmeyi planlayan Advocaat, burada İsmail Köybaşı’na formayı verecek. Emenike’nin hayal kırıklığı yaratması, Van Persie’nin de cezalı olması nedeniyle ileride Fernandao’nun oynaması kesin gibi. Alper’in yerine Ozan Tufan’ı düşünen Advocaat, sakatlığı tamamen geçen Volkan Şen’i de 11’e koymaya hazırlanıyor.

FIRAT AYDINUS UĞURLU GELİYOR


Saat 15.00’te başlayacak Fenerbahçe-Kasımpaşa maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek. Sarı- Lacivertliler, bu sezon Aydınus’un düdük çaldığı 3 maçı da kazandı. Bu karşılaşmalarda Gaziantepspor’u 2-1, Karabükspor’u 5-1 ve Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup eden Kanarya, yine 3 puana uzanmak istiyor. Öte yandan Fırat hoca daha önce Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasındaki iki maçı da yönetmiş. Bu iki mücadeleyi yine Sarı-Lacivertliler kazanmıştı.

Haberin Devamı