Türkiye (Son Dakika) Kafede otururken tartıştığı eşini takip edip 6 yerinden bıçakladı!

Kafede otururken tartıştığı eşini takip edip 6 yerinden bıçakladı!

Paylaş
Kafede otururken tartıştığı eşini takip edip 6 yerinden bıçakladı!

KKTC’nin Gazimağusa ilçesinde 42 yaşındaki Özgür Okumuş, tartıştığı eşi Burcu Okumuş'u 6 yerinden bıçakladı, sonra da bıçağı kendisine sapladı

KKTC’nin liman kenti Gazimağusa’da, bugün saat 10.45 sıralarında meydana gelen olayda Özgür Okumuş ile eşi Burcu Okumuş, bir kafede otururken tartışmaya başladı.

KADIN HAYATINI KAYBETTİ


Tartışma sürerken dışarı çıkan eşini takip eden Özgür Okumuş, 6 bıçak darbesiyle Burcu Okumuş'u öldürdü. Daha sonra kendisini göğüs kafesinden bıçaklayan adam bir taksi tarafından Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Özgür Okumuş'un hayata döndürüldüğü, ancak hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

6 BIÇAK DARBESİ


Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Topal, Burcu Okumuş'un vücudunda 3’ü kalp kısmında biri de boyunda olmak üzere toplamda 6 bıçak darbesi tespit edildiğini, hastaneye geldiğinde hayat belirtisinin bulunmadığı, kadına müdahale ettiklerini ancak kurtaramadıklarını söyledi.


ADAMIN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR


Doktor, Özgür Okumuş'un da göğüs kafesinde bir bıçak izi bulunduğunu ve müdahale ettiklerini, şu anda hayatta olduğunu ancak hayati tehlikenin sürdüğünü belirtti. Suç aleti olan yeşil saplı bıçak ise olay mahallinde bulunurken, olay yeri inceleme ekipleri de olay yerince incelemelerini sürdürüyor.

​Karısını öldürmeden önce cinayeti şiirle böyle duyurdu:


(Şair Ümit Yaşar Oğuzcan'ın 'Ayten'in Sonu' adlı şiiri)



Özgür Okumuş'un diğer Facebook paylaşımları da dikkat çekti.




Haberin Devamı