Gündem Kafkas Üniversitesi 92 öğretim üyesi alıyor... Başvuru nasıl yapılır?

Kafkas Üniversitesi 92 öğretim üyesi alıyor... Başvuru nasıl yapılır?

Paylaş
Kafkas Üniversitesi 92 öğretim üyesi alıyor... Başvuru nasıl yapılır?

Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü bugün ilan geçti ve 92 öğretim üyesi alınacağını belirtti. Başvuru süresi olarak 15 gün verilirken öğretim üyesi adayları "Başvuru nasıl yapılır" sorusuna cevap arıyor.

Kafkas Üniversitesi bugün geçtiği duyuruda "Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili hükümleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri, Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir." diye belirtti.

Haberin Devamı

Öğretim görevlisi adayları, şartları araştırırken "Başvuru nasıl yapılır?" sorusunu yöneltiyor.

İLAN DETAYINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

- Tüm başvurular, gazete ilanını takiben 15 gün içerisinde şahsen veya posta ile yapılabilecektir. Ancak postadaki gecikmelerden ve süresi içerisinde yapılmayan başvurulardan kurumumuz sorumlu olmayacaktır. Başvurular mesai gün ve saatleri içerisinde alınacaktır.

- Profesörlüğe başvuracak adaylar yayınları arasında başlıca araştırma eserini bilimsel dosya içerisine koyacakları bir dilekçe ile ayrıca belirteceklerdir.

- Profesör ve Doçent kadroları daimi statüdedir.