Futbol Kagawa'dan muhteşem başlangıç
Paylaş
Kagawa'dan muhteşem başlangıç

Beşiktaş'ın yeni transferi Japon yıldız Shinji Kagawa, Türkiye kariyerine Antalyaspor maçındaki 2 golü ile muhteşem bir başlangıç yaptı

Antalyaspor maçına 82. dakikada giren Beşiktaş'ın yeni yıldızı Kagawa, dört dakikada iki gole imza atarak takımının galip gelmesinde öne çıktı.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcunun oyuna girdikten sadece 17 saniye sonra gol atması ise uzun yıllar kırılamayacak bir rekor oldu.

Önce ceza sahası dışından şık bir vuruşla kaleci Boffin'i alt eden Kagawa, daha sonra ise serbest vuruştan topu filelere yolladı ve takımının altıncı golünü kaydetti.

DORTMUND İLE 2 MAÇA ÇIKTI

Beşiktaş'a transfer olmadan önce Borussia Dortmund forması altında ligde sadece 2 maça çıkan, gol ve asist yapamayan Kagawa, Türkiye kariyerine 2 gol ile başlamış oldu.

"RÜYA GİBİ BİR BAŞLANGIÇ OLDU"

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına konuşan Kagawa, ilk maçında 2 gol kaydettiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Shinji Kagawa’nın açıklamaları şöyle; "Rüya gibi başlangıç oldu. Mükemmel bir maç oynadık. Takım arkadaşlarım da çok iyi bir performans sergiledi. Şimdi ise bir sonraki maça hazırlanacağım. Her maç elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bir sonraki maçta da Beşiktaş forması giyeceğim için çok mutluyum. İyi sonuçlar elde etmek için elimden geleni yapacağım. Bugünkü performansımdan dolayı da kendimi çok iyi hissediyorum."

Haberin Devamı
Kaynak: AA