Türkiye (Son Dakika) Kağıthane'de 40 kilo bonzai ele geçirildi

Kağıthane'de 40 kilo bonzai ele geçirildi

Paylaş
Kağıthane'de 40 kilo bonzai ele geçirildi

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kağıthane’de bulunan bir evin çatı katında Çin’den getirilen Bonzai hammaddesini işleyerek piyasa süren zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda evde yapılan aramalarda 40 kilo Bonzai ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 şüpheli şahsın yasa dışı yollarla Çin'den getirdikleri uyuşturucu maddeyi (Abfubinaca) Kağıthane’deki evlerinin çatı katında Bonzai’ye dönüştürdüğü bilgisini aldı. Şüphelilerin elde ettikleri Bonzai’yi başta Sarıyer olmak üzere İstanbul genelinde piyasaya sürdüklerini tespit eden ekipler operasyon için harekete geçti.

Haberin Devamı

40 KİLO BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar ve fiziki takip neticesinde; Bonzai üreten şüphelilerin kimlik ve adres bilgilerini tespit etti. Tespit edilen eve baskın düzenleyen ekipler, eve girer girmez karşılarındaki koltuğun üzerinde duran mermiler ile karşılaştı.

Aramaya devam eden Jandarma ekipleri, evin çeşitli yerlerine saklanmış vaziyette 40 kilo Bonzai, 2 kilo Bonzai hammaddesi (Abfubinaca), 1 adet hassas terazi ile çok sayıda tabanca fişeği ele geçirdi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyonun ardından şüpheli şahısların bağlantıları ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.