Türkiye (Son Dakika) Kahramanmaraş'ın iki ilçesinde okullara kar tatili (Bugün okullar tatil mi?)

Kahramanmaraş'ın iki ilçesinde okullara kar tatili (Bugün okullar tatil mi?)

Paylaş
Kahramanmaraş'ın iki ilçesinde okullara kar tatili (Bugün okullar tatil mi?)

Yurtta kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kar tatili haberleri de gelmeye başladı. Kahramanmaraş'ın Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün (6 Aralık Cuma) ara verildi.

Yurdu etkisi almaya başlayan kar yağışının ardında öğrencilerin merakla beklediği haber geldi. Kahramanmaraş'ın Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün (6 Aralık Cuma) ara verildi. İki ilçenin Kaymakamlıklarından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle okulların tamamında 6 Aralık Cuma günü eğitime ara verildiği duyuruldu.

Haberin Devamı

Meteoroloji'den buzlanma ve don uyarısı geldi

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan duyuruya göre, Sakarya'nın güneyindeki Pamukova, Geyve, Taraklı, Karapürçek ve Akyazı ile Trakya'nın batısındaki Edirne, Meriç, İpsala, Lalapaşa, Uzunköprü, Havsa, Süloğlu, Kırklareli, Pehlivanköy, Kofçaz, Pınarhisar, Lüleburgaz, Babaeski ve Hayrabolu'da bugün kuvvetli buzlanma ve don bekleniyor.

Cumartesi ve pazar günleri de devam edecek buzlanma ve don nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların, ilgililerin ve sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması istendi.

AA