Türkiye (Son Dakika) Kahvaltı salonunu yakmak istedi

Kahvaltı salonunu yakmak istedi

Paylaş
Kahvaltı salonunu yakmak istedi

Samsun'da kız arkadaşıyla gittiği kahvaltı salonunda parası yetmediği için kimliğini rehin verdiği ve bu nedenle görevlilere tartışan 24 yaşındaki İsmail A. kahvaltı salonunu benzin döküp yakmak istedi

Olay, dün İlkadım İlçesi Kazımkarabekir Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre alkollü olan İsmail A. bir benzin istasyonundan küçük bir bidona benzin alıp Ş.K.’ya (36) ait kahvaltı salonuna gidip masaya oturdu.

İsmail A., daha sonrada çalışanlara kahve ve fındık istediğini söyledi. Elindeki bidonun içindeki benzini oturduğu masaya ve sandalyelere döken İsmail A., çalışanlara ’üzerime sakın gelmeyin’ deyip ateşe verip, olay yerinden taksiye binerek kaçtı.

Çalışanlar yangını büyümeden söndürüp olayı polise bildirdi. Şikayet üzerine araştırma başlatan polis, şüphelinin kaçtığı taksinin plakasından yola çıkarak adresini tespit etti.

Bugün İsmail A.’nın İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi’ndeki evine baskın yapan polis şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheli ifadesinde, "İki ay önce kahvaltı salonuna kız arkadaşımla gidip yemek yedik.

Hesabı ödemeye param yetmediği için kimliğimi verdim. Beni kız arkadaşımın yanında aşağıladılar. Bu nedenle yaptım" dedi.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüpheli savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Hakan ÇELİKBAŞ/ SAMSUN, (DHA)

Haberin Devamı