Siyaset Kahvehanede Kılıçdaroğlu sürprizi
Paylaş
Kahvehanede Kılıçdaroğlu sürprizi

Ege Bölgesi'nde, gözlerden uzak bir şekilde hafta başında tatiline başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bodrum'un Mumcular Beldesi'nde kahvehanede ortaya çıktı. Vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, bir düğüne katılıp damat geline altın taktı

Hafta başında bayram tatili için İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde olduğu öğrenilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Mumcular Beldesi’nde ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu yanında İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ve Mumcular Belediye Başkanı MHP’Li Birol Aydın ile birlikte önce köy kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet etti.

Kılıçdaroğlu daha sonra Bodrum Belediyesi Arıtma Tesisinde işçi olarak çalışan 29 yaşındaki Engin Erol ile Hatice Erol’un (20) Gökyeri Mahallesi’ndeki düğününe katıldı. Kılıçdaroğlu düğünde geline ve damada altın takıp ömür boyu mutluluklar diledi. Vatandaşların hatıra fotoğrafı çektirme isteğini geri çevirmeyen Kılıçdaroğlu bol bol fotoğraf çektirdi.

’BİR LİDERİ İLK KEZ BÖYLE GÖRDÜK’

Kahvehanede oturan Hüseyin Konya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretini, "Kahvede oturuyorduk birden Kılıçdaroğlu’nun görünce önce benzettik sandık, sade bir vatandaş gibi geldi. Şaka yapılıyor sandık, halktan biri gibiydi, çok şaşırdık ve sevindik. Bir lideri ilk kez böyle gördük. Bizimle çok sıcak sohbet etti, dertlerimizi isteklerimizi sordu. Sayın Kılıçdaroğlu, bizim için farklı bir bayram sürprizi yaptı" dedi. Yaklaşık bir saat Mumcular beldesinde kalan Kılıçdaroğlu ardından beldeden ayrıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, pazar gününe kadar eşi ile birlikte Bodrum’da tatilini sürdüreceği belirtildi.

Haberin Devamı