Isparta Kalbindeki delik ameliyatsız yöntemle kapatıldı

Kalbindeki delik ameliyatsız yöntemle kapatıldı

Paylaş
Kalbindeki delik ameliyatsız yöntemle kapatıldı

Kalbindeki delik ameliyatsız yöntemle kapatıldı

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'da öğrenci Şükrü Enes Adagümeli'nin (19) kalbindeki delik, 'Perkütan ASD kapama- ameliyatsız kalp deliği kapama' işlemiyle kapatıldı.

Isparta'da öğrenci Şükrü Enes Adagümeli, kalbinde delik olduğunu belirterek Isparta Şehir Hastanesi'ne başvurdu. Burada tedaviye alınan Şükrü Enes Adagümeli'nin kalbindeki delik, 'Perkütan ASD kapama- ameliyatsız kalp deliği kapama' işlemiyle kapatıldı.

Şükrü Enes Adagümeli, sosyal medyadan yaptığı araştırmalarla Isparta Şehir Hastanesi ve kardiyoloji kliniğini duyup geldiğini belirterek, "Daha önce 'kalp deliğin var' dediler. Ben de internetten araştırdım ve buraya geldim. Doktorlar kalp deliğimi kapattı. Hem doktorlarımdan hem de hastaneden çok memnunum. Bu şikayette olan herkese tavsiye derim" dedi.

Yapılan işlem hakkında bilgi veren kardiyoloji uzmanı Fatih Akkaya da "Hastamıza yapılan tetkiklerde kalp deliğinin olduğunu ve bu deliğin açık cerrahiye gerek kalmadan kapatabileceğini tespit ettik. Hastanemizde ilk kez denediğimiz kalp deliğinin 'Perkütan ASD kapama- ameliyatsız kalp deliği kapama' işlemiyle hastamızın kalp deliğini kapattık. Şu anda sağlıklı ve hayatını normal olarak idame ettirecek durumda" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı