Spor Kale Gökhan'a emanet

Kale Gökhan'a emanet

Paylaş
Kale Gökhan'a emanet

Kale Gökhan'a emanet

Kayserispor’da kaleciler Souleymanou’nun Afrika Kupası için ülkesinde olması, Yusuf’un sakatlanması, Orkun’un da lisansında sorun çıkması nedeniyle Gençlerbirliği maçında sarı-kırmızılı ekibin kalesini Gökhan koruyacak.

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısında başarılı performansıyla rakiplerini zorlayan, 15. ve 16. haftayı lider tamamlayan Kayserispor’da üst üste gelen olumsuzluklar, takımı sıkıntıya sokuyor. Devre arasında transfer karmaşası deneniyle Ali Turan’ın kadro dışı bırakılması, şike iddialarında adı geçen Bilal Aziz’in sözleşmesinin askıya alınmasıyla başlayan sıkıntı, kaleci sorunuyla zirve yaptı.

Kamerunlu başarılı file bekçisi Souleymanou’nun Afrika Kupası maçları için ülkesinde olması, yedek kaleci Yusuf’un da Antalya kampındaki hazırlık maçında sakatlanması nedeniyle bu sorunu Orkun Uşak ile aşmaya çalışan Kayserispor, bir engelle daha karşılaştı.

Galatasaray’ın oynadığı Avrupa Kupası maçında yedek kaleci olarak kadroda yer alan, ardından Manisaspor’a kiralanan ve son olarak da Kayserispor’un sezon sonuna kadar Manisaspor’dan kiraladığı Orkun, kurallar gereği bir sezonda en fazla iki kulüpte oynayabileceği için lisansında sorun çıkması nedeniyle Kayserispor’da forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekibin yarın Gençlerbirliği ile oynayacağı maçta, kaleyi Gökhan Değirmenci koruyacak. Gökhan’ın maç sırasında sakatlanması veya kırmızı kartla oyun dışında kalması durumunda kalan sürede Kayserispor’un filesini PAF takımı kalecilerinden biri koruyacak.