Bakım Kalıcı makyaj uygulamasının avantajları nelerdir? Kalıcı makyaj nasıl yapılır?

Kalıcı makyaj uygulamasının avantajları nelerdir? Kalıcı makyaj nasıl yapılır?

Paylaş
Kalıcı makyaj uygulamasının avantajları nelerdir? Kalıcı makyaj nasıl yapılır?

Kadınlar bakımlı görünmek için fazlasıyla zaman ve efor harcamak zorunda kalıyorlar. Hal böyle olunca kalıcı makyaj bu konuda iyi bir çözüm haline gelebiliyor. Kalıcı makyaj konusunu uzmanı detaylarıyla açıklıyor...

Kalıcı makyaj uzmanı ve eğitmeni Ümit Gök, her zaman bakımlı olmak isteyip ancak makyaj yapamayan, uygulayamayan veya eli titreyen, gözleri iyi görmeyen bir kadının eyeliner çekememesi durumda kalıcı makyaj gerçekten büyük bir kurtarıcı olmaktadır dedi.

Haberin Devamı

ALERJİ RİSKİ YOK

Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Eğitmeni Ümit Gök, makyaj uygulamalarındaki malzemelerin; bitki köklerinden elde edilen doğal boyalardan elde edilmesi nedeniyle hiçbir cilt tipine zarar vermediğini ve alerji riski taşımadığını belirtti. Ümit Gök, kalıcı makyaj; tek kullanımlık steril mikro iğneler ile derinin üst katmanına zerk edilme işlemidir bilgisini Verdi.

Ümit Gök, kalıcı makyajı seyrek kaşlı, kaş tipinde bozuklukları olan kişilerin kaşlarına şekil vermede, ya da var olan kaşının şeklinden memnun olmama durumunda, göz kapağı üstüne eyeliner veya göz altı çizgisini netleştirme, dudak kenarı çizgisi net olmayanların dudak hatlarını netleştirme ya da dudakları ince olanların silikona gerek kalmadan daha dolgun bir görünüm kazanması için kalıcı doğal makyaj uygulaması ile her zaman renkli dudaklara sahip olabildiklerini söyledi.

Haberin Devamı

AMELİYAT SONRASI RENK KAYIPLARINDA DA UYGULANIYOR

Daha parlak renkli ve ışıltılı bir cilde sahip olmak için kalıcı allık uygulaması da yaptıklarımı belirten. Kalıcı makyaj uzmanı ve eğitmeni Ümit Gök, ayrıca medikal olarak da ciltteki pigmentasyon bozuklukları "vitiligo" alopecia sonucu kıl dökülmeleri veya "mastektomi"( kanser sebebiyle göğsün cerrahi olarak çıkarılması işlemi ) areola ( Meme başı etrafı) kısmının tekrar şekillendirme işlemini de kalıcı makyaj uygulaması ile yapabildiklerini açıkladı.

SEYREK SAÇLILAR İÇİN SAÇ EFEKTİ UYGULAMASI

Ümit Gök, saç diplerindeki seyrekliklere de kalıcı makyaj ile kıl efekti verilerek daha dolgun bir görüntü verilebildiklerini özellikle erkeklerin nu yönteme yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

ERKEKLER DE DEEP-LİNER YAPTIRIYOR

Kalıcı Makyaj Eğitmeni Ümit Gök, yüze doğal bir güzellik katan kalıcı makyajın artık günümüzde erkekler tarafından tercih edilmeye başladığını, erkeklerin göz altına deep-liner uygulattığını ve bunun hiçbir şekilde belli olmamasını istediklerini söyledi.

KALICI DOĞAL MAKYAJIN STERİL ORTAMLARDA YAPILMASI ŞART

Kalıcı makyaj uygulaması yapan kişilerin sertifikalı ve eğitimli olması gerektiğini belirten Ümit Gök sterilizasyonu sağlanmış ortamlarda bu işi yapabilmek işin en önemli kuralıdır dedi.

Haberin Devamı

KALICI MAKYAJLA İSTEDİĞİNİZ GÖRÜNÜME SAHİP OLABİLİRSİNİZ

Ümit Gök, doğal kalıcı makyaj ile silikon ya da dolgu gibi uygulamalara gerek kalmadan dolgun ve biçimli dudaklara sahip olunabilir, gözlerinin küçüklüğünden şikayet edenler ise daha iri badem şeklinde gözlere sahip olabilir, cilt tonuna göre yanaklara uygulanan allık uygulaması ile her daim canlı bir surata sahip olabilirler açıklamasında bulundu

KALICI DOĞAL MAKYAJ UYGULAMASI ÖNCESİ HER KİŞİYE ÖZEL DEMO ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Kişiye en uygun kalıcı makyajın yapılabilmesi için öncelikle kişinin yüz orantısına uygun bir demo çalışması yapılarak ideal görüntü tespit edildiğini belirten Ümit Gök, böylelikle uygulamayı yaptırırken kişilerin aklında soru işareti kalmadığını vurguluyor