Antalya Kamberoğlu'yla ilk sınav

Kamberoğlu'yla ilk sınav

Paylaş
Kamberoğlu'yla ilk sınav

Kamberoğlu'yla ilk sınav

ANTALYA,(DHA) - HAFTA içi takımın başına Ali Kamberoğlu'nu getiren Muratpaşa Belediyespor, Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde bu hafta kendi evinde Çanakkale Belediyesi'yle karşı karşıya gelecek. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma pazar, saat 14.00'te başlayacak.

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde 13 puanla 3. sırada bulunan Muratpaşa Belediyespor, ligin 7. haftasında kendi evinde Çanakkale Belediyesi'ni ağırlıyor. Ligde 9 puanla 6. sırada bulunan Çanakkale ve Muratpaşa'nın Sultanları arasındaki maç, pazar saat 14.00'te başlayacak. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki karşılaşma Kanal V'den canlı olarak yayınlanacak.

Hafta içi, Emin Eyüp İmen'den boşalan antrenörlük görevine takımın yardımcı antrenörü Ali Kamberoğlu'nu getiren Muratpaşa, zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmaya günde çift antrenmanla hazırlanıyor. Kamberoğlu'nun antrenmanı sık sık kesip oyuncuları uyarması dikkat çekerken takımın başında ilk maçına çıkmaya hazırlanan Kamberoğlu, şunları söyledi:

"Muratpaşa, çok önemli ve geçmişi olan bir kulübümüz. Sadece voleybolda yeni olduğu için bizler de o heyecanı Antalya'ya ve Muratpaşa'ya yaşatmak için buradayız. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecektir. Sene sonunda kulübümüzün hedefleri doğrultusunda güzel yerlerde ligi tamamlayacağımıza inanıyoruz. Bu ciddiyetle çalışmaları sürdürüyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı