Gündem Kameraya çekmek şantaj sayılmadı

Kameraya çekmek şantaj sayılmadı

Paylaş
Kameraya çekmek şantaj sayılmadı

Burcu Ağım, 'eşinin gizli görüntülerini çekerek davada delil olarak kullandığı' iddiasıyla hakkında açılan şantaj davasından beraat etti

MİLYARLIK BOŞANMA DAVASI

Haberin Devamı

İstanbul’un lüks alışveriş merkezi Metrocity’nin ortağı Onur Ağım ile eşi Burcu Ağım’ın boşanma davası, tehdit, şantaj, sahte evrak düzenleme gibi başka davaların da açılmasına neden olmuştu. Onur Ağım’dan boşanmak için kocasına ait 33 şirketin yarısını, 50 bin TL nafaka ile 10 milyon euro tazminat isteyen Burcu Ağım, ‘eşinin gizli görüntülerini çekerek davada delil olarak kullandığı’ iddiasıyla hakkında açılan şantaj davasından beraat etti.

‘ÇEKİLDİĞİNDEN HABERDAR’

Mahkeme, görüntülerin Onur Ağım’ın bilgisi dahilinde çekildiğine ve boşanma davalarında bu tür görüntülerin mahkemeye sunulmasının yasal olduğuna hükmetti.

Onur Ağım boşanma davasında, eşinin kendisini 3’ü yabancı 4 erkekle aldattığını öne sürmüştü. Burcu Ağım ise kocasının, mal varlıklarını çocuklarının üzerine devredeceğini söyleyerek kendisine imzalattığı belgenin aslında mal ayrılığı sözleşmesi olduğunu ileri sürmüş ve dava açmıştı.

Haberin Devamı