Türkiye (Son Dakika) Kameraya yakalanan silahlı çatışmaya 3 tutuklama

Kameraya yakalanan silahlı çatışmaya 3 tutuklama

Paylaş
Kameraya yakalanan silahlı çatışmaya 3 tutuklama

Bursa'da bir otomobilin çevresinde dönerek birbirlerine ateş eden 3 kişi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenmişti. Borç meselesi nedeniyle yaşandığı ortaya çıkan olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmamıştı. Yakalanan zanlılar tutuklandı

Osmangazi ilçesinde önceki gece güvenlik kamerasının görüntülediği kavgada, caddede ilerlerken duran hafif ticari araçtan inen kişi, arkadan gelen başka bir otomobilin otomobilin ön koltuğundan inen kişiye tabancayla ateş açıyordu.

Otomobilden inen kişi, saldırgana tabancayla karşılık verirken, otomobilden pompalı tüfeği alarak inen sürücü de gelen saldırgana ateş açmaya başlıyordu.

KURŞUN BİTİNCE KAÇTI



Otomobil çevresindeki kovalamacada defalarca ateş edilmesine rağmen şans eseri ölen ya da yaralanan olmamıştı.

Hafif ticari araçla gelen saldırgan tabancasındaki kurşunlar bitince olay yerinden kaçıyordu.

Pompalı tüfeğin üç kez, tabancaların ise defalarca ateşlendiği olay sırasında, bir işyerinin vitrin camı isabet eden kurşun nedeniyle kırıldı.





KAMERA KAYITLARI İNCELENİNCE YAKALANDILAR



Olaydan sonra bölgede inceleme yapan polis, araç plakaları ve güvenlik kameralarını inceleyerek kimliklerini belirlediği 4 kişiyi, 2 tabanca ve bir pompalı tüfekle gözaltına aldı.

Şüphelilerden biri ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Süleyman Yavuz (32), İsmail İlkbahar (33) ve Recep Açıkköz (39), dün adliyeye sevk edildi.

Aralarındaki borç anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ’cinayete teşebbüs’ suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan 3 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet İNAN / DHA

Haberin Devamı