Magazin Kamil Sönmez'in durumu hâlâ kritik

Kamil Sönmez'in durumu hâlâ kritik

Paylaş
Kamil Sönmez'in durumu hâlâ kritik

Kamil Sönmez'in doktoru konuştu: "Hayati bir risk var. Olumlu bir gelişme ya da olumsuz bir gelişme de yok. Aynen pazartesi başladığımız bir noktada"

Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi Nefroloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Eyüp Külah Kamil sönmez’in son durumu hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Külah "Şu an bizim tarafımızdan uyutuluyor. Pazartesi günü beyin kanaması teşhisi ile uyutulmaya başlandı. Solunum problemi var, nefes darlığı problemi var ve diyaliz yapılıyor hastanemizde. Şu an 48. saatinde; 72. saatini bekleyip bu beyin kanamasının ne durumda olduğunu filmle tekrar değerlendireceğiz. Olumlu bir şey görürsek uyandıracağız, şu anda cihaza bağlı bir şekilde uyuyor" dedi.

"HAYATİ BİR RİSK VAR"

Hayati riskinin olduğunu belirten Külah "Hayati bir risk var. Olumlu bir gelişme ya da olumsuz bir gelişme de yok. Aynen pazartesi başladığımız bir noktada. Gönlüm iyi gelişmeler olması yönünde; ama hayati riski taşıyan bir durumdadır" dedi.

Usta sanatçının yakınlarının da umutlu bekleyişi devam ediyor. Hastane önünde usta sanatçının kardeşi Remzi Sönmez basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Haberin Devamı

Cengiz ÇOBAN / İstanbul, (DHA)