Gündem Kamyon ihbarcısı 'ünlü olmak' istemiş

Kamyon ihbarcısı 'ünlü olmak' istemiş

Paylaş
Kamyon ihbarcısı 'ünlü olmak' istemiş

A.B.A. “İhbarı ben yapmadım. Ünlü olmak için kamyon olayıyla gündeme gelen 'mehmetali01680@hotmail.com' adlı e-mail adresinin şifresini kırıp üzerime aldım” dedi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü’ne geçtiğimiz günlerde gönderilen “Seferberlik Tetkik Kurulu’na bomba taşınıyor” yazan e-mail Ankara’da heyecan yaratmıştı.Ankara girişinde durdurulan kamyondan 958 adet el bombası çıkmıştı. Askeri yetkililer, Muğla’daki birlikten güvenli olması için mühimmat sevkiyatının sivil kamyonla yapıldığını açıklamıştı. İhbar e-mailinin, ‘Ali’ rumuzunu taşıyan ‘mehmetali06168@hotmail.com’ adlı mail ile yurtdışından gönderildiği belirlenmişti.

Haberin Devamı

ANKARA'YA GETİRİLDİ

Balıkesir Dursunbey’de dün ‘Mehmetali’ isimli e-mail adresini kullanan A.B.A. adlı genç gözaltına alındı. A.B.A. “İhbarı ben yapmadım. Ünlü olmak için kamyon olayıyla gündeme gelen ‘mehmetali01680@hotmail.com’ adlı e-mail adresinin şifresini kırıp üzerime aldım” dedi. Gözaltına alınarak Ankara’ya getirilen A.B.A. soruşturma savcısı Mustafa Bilgili’ye ifade verecek.