Türkiye (Son Dakika) Kamyonette infaz!

Kamyonette infaz!

Paylaş
Kamyonette infaz!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde 45 yaşındaki Abdurrahman Algın, park halindeki kamyonetinin içinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Dadaloğlu Mahallesi 2557 Sokak’taki pazar yerinde meydana geldi. İddiaya göre, pazar yerini temizleyen işçilerden sorumlu olan Abdurrahman Algın, kamyonetinde oturduğu sırada yanına yanına yaklaşan kimliği henüz belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Kimliği belirsiz kişi, tabancasıyla henüz bilinmeyen nedenle kamyonette oturan Algın’a defalarca ateş etti.

Haberin Devamı

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Saldırgan olay yerinden kaçarken, silah sesini duyup kamyonetin yanına gelen vatandaşlar, Algın’ı kanlar içinde buldu. Boynu, sırtı ve koluna isabet eden 6 kurşunla ağır yaralanan Algın, çevredekiler tarafından olay yerinin yakınındaki hastaneye götürüldü. Abdurrahman Algın, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Algın’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Görgü tanıklarının eşgalini kırmızı eşofmanlı ve 15-16 yaşında olarak verdiği cinayet şüphelisini yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

DHA