Türkiye (Son Dakika) Kamyonla bahşiş kapma yarışı kazayla bitti

Kamyonla bahşiş kapma yarışı kazayla bitti

Paylaş
Kamyonla bahşiş kapma yarışı kazayla bitti

Bir kamyon şoförü, D-100 Karayolu'nda, gelin arabası olarak kiralanan Kuzey Güney dizisinin oyuncusu Erdoğan Bilen'in kullandığı klasik otomobilin içindeki gelin ve damattan bahşiş almak için direksiyon kırınca 4 araç birbirine girdi

Kuzey Güney dizisinde, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Kuzey’in can düşmanı olan Ferhat’ın adamı Mithat rolüyle tanınan Erdoğan Bilen, klasik oto kiralayan bir arkadaşına yardım amacıyla gelin arabası olarak kiralanan 1956 model Chevrolet Belair marka otomobilin direksiyonuna geçti.

Haberin Devamı

Bostancı’dan gelin ve damadı alan Bilen, fotoğraf çekimi için Beşiktaş Yıldız Parkı’na doğru yola çıktı. İddialara göre, Kozyatağı’na geldikleri sırada, su kamyonunun şoförlüğünü yapan Erkoç Arda, gelin ve damattan bahşiş almak için direksiyonu gelin arabasının önüne kırdı. Kamyona çarpmamak için direksiyonu sola kıran Bilen, bir otomobile yandan çarptı. Bu sırada, su kamyonu önce Bilen’in kullandığı otomobile ardından da bir kamyonete çarptı.

Dizi oyuncusu Erdoğan Bilen ile gelin ve damadın büyük şok yaşadığı kazada şans eseri kimse yaralanmadı. Bilen ve damat, kaza sonrası otomobilden inerek kamyonun içinde oturan Erkoç Arda’yla tartışmaya başladı. Bir süre kamyonda oturan Erkoç Arda, gelin ile damat bir başka otomobille Yıldız Parkı’na gönderildikten sonra aracından inerek Erdoğan Bilen’e saldırdı.

Haberin Devamı

Yol ortasında kavgaya tutuşan iki sürücüyü, çevredeki diğer sürücüler güçlükle ayırdı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan D-100 Karayolu, olay yerine gelen polis ekipleri ve vatandaşların yardımıyla kazaya karışan araçların kenara çekilmesiyle tekrar açıldı.

Klasik otomobil kiralama şirketi bulunan bir arkadaşına yardımcı olmak amacıyla gelin arabasını kullandığını belirten Kuzey Güney’in Mithat’ı Erdoğan Bilal, kazanın cehalet sonucu meydana geldiğini söyledi. Bilen "Kamyon şoförü böyle yoğun bir yolda gelin arabasından, zarfın içindeki 1 doları almak için aracın önünü kesmeye çalıştı. O sırada da kaza oldu" dedi. Kamyon şoförü Erkoç Arda ise gelin arabasından bahşiş almaya çalıştığı iddiasını yalanladı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer7826","7826","201209","7826-3.jpg");

DHA