Türkiye (Son Dakika) Kan şekeri düştü, tost yerken 39 bin lirası çalındı

Kan şekeri düştü, tost yerken 39 bin lirası çalındı

Paylaş
Kan şekeri düştü, tost yerken 39 bin lirası çalındı

Konya'da şeker hastası 45 yaşındaki Muhammet Tekin, bankadaki hesabından 39 bin lira çektikten sonra, otomobiliyle iş yerine giderken aniden kan şekeri düşünce, yol kenarındaki bir büfenin önünde durdu. Otomobilini çalışır halde bırakan Tekin büfede tost yerken, bir kişi aracın ön koltuğunda poşet içindeki 39 bin lirayı alıp kaçtı

Konya'da demir doğramacılığı yapan Muhammet Tekin, bir bankadan 39 bin lira çektikten sonra otomobiliyle işyerine dönmek için yola çıktı. İddiaya göre yolda aniden kan şekeri düşünce, Horozluhan Mahallesi’nde bulunan Mobilyacılar Sanayi Sitesi’nde, yolun kenarındaki bir büfenin önünde durdu.


ARACI ÇALIŞIR HALDE BIRAKIP KOŞARAK GİTTİ


Ardından aracını çalışır halde bırakıp, koşarak büfeye giden Tekin, tost siparişi verdi. Bu sırada iddiaya göre, aracın çevresinde görülen iki kişiden biri, ön koltukta poşet içindeki 39 bin lirayı alıp kaçtı.

Tostunu yedikten sonra otomobiline dönen Tekin, içinde parasının olduğu poşetin olmadığını fark edince polise haber verdi. Polis, parayı alıp kaçan şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Hasan DÖNMEZ / KONYA,(DHA)

Haberin Devamı