Hakkari Kanaat önderi Atlı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi

Kanaat önderi Atlı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi

Paylaş
Kanaat önderi Atlı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi

Kanaat önderi Atlı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi

HAKKARİ,(DHA)-HAKKARİ'deki Slehi aşiretinin kanaat önderi Mehmet Alayı Atlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'n Hakkari mitinginde yoğun kalabalık arasında dengesini kaybederek yere düştü. Sol dizinde yırtılma tespit edilen Atlı, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu. Atlı'yı bir çok kişi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Mart'ta Hakkari'de yaptığı mitinge katılan Slehi Aşiretinin kanaat önderi Atlı, yoğun kalabalığın arasında dengesini kaybederen yere düşüp, kaza geçirdi. Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılan Atlı'nın sol ayağında yırtılma olduğu tespit edildi. Atlı tedavisinin ardından taburcu oldu. AK Parti Hakkari Belediye Başkan Adayı Cüneyt Epcim, Durankaya Beldesi Belediye Başkan Adayı İsmail Demirci , AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, MHP İl Başkanı Fatip Özbek ve bir çok vatandaş kanaat önderi Atlı'yı Bulak Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
'CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KARŞI AYRI BİR SEVGİM VAR'

Atlı, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olduğunu söyleyerek, "Sayın Erdoğan’ın adının geçtiği her alanda heyecan yaşamamak mümkün değil. Cumhurbaşkanımızın ilimize gelişi bizi elbette çok heyecanlandırdı. O telaş ve heyecanla tüm gün hepimiz yerimizde duramıyorduk. Karşılama töreni öncesinde kaygan zeminde dengemi kaybederek düştüm. Kısa bir süre daha tedavi görmeliyim. Beni evimde ziyaret eden başta Belediye Başkan Adaylarımız Cüneyt Epcim, İsmail Demirci, İl Başkanı Emrullah Gür, MHP İl Başkanı Fatih Özbek ve adını sayamayacağım yüzlerce kişiye teşekkür ediyorum."dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı