Magazin Kanal D Haber, Sıla'nın savcıya verdiği ifadeye ulaştı

Kanal D Haber, Sıla'nın savcıya verdiği ifadeye ulaştı

Paylaş
Kanal D Haber, Sıla'nın savcıya verdiği ifadeye ulaştı

Kanal D Haber, Ahmet Kural tarafından darp edilen Sıla'nın ifadesine ulaştı. Şarkıcı, ''Elinde kül tablası bulunduğu sırada 'Git buradan seni öldürürüm' diyordu. Beni hem dövdü hem de ölümle tehdit etti' dedi

Kanal D Haber'den Emrullah Erdinç ve İbrahim Konar'ın haberine göre, şarkıcı Sıla, Cumhuriyet Savcısı'na verdiği ifadede Ahmet Kural'dan vücudunun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat yemek suretiyle darp edildiğini söyledi. Kül tablası ile dayak yediği iddialarını ise yalanladı.

Haberin Devamı

Sıla'nın savcıya verdiği ifadesinin en çarpıcı kısmı ise günlerdir kamuoyunda "kül tablası ile dayak yediği" bölümdü.

Sıla darp olayından iki gün sonra özel bir hastaneden sağlık raporu aldı.

İddiaların hedefindeki oyuncu Ahmet Kural da pazartesi günü savcının karşısına çıkacak ve Sıla'ya uyguladığı şiddetle ilgili ifade verecek.

İŞTE SILA'NIN İFADESİ:

''Ahmet Kural beni hem dövdü hem de ölümle tehdit etti. Birlikte konuşuyorken konuşma bir anda tartışmaya döndü. Bu sırada vücudumun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat atmak suretiyle beni darp etti. Beni darp ettiği sırada kül tablası veya herhangi bir cisim kullanmadı. Sadece bir ara kül tablasını kaldırdığını gördüm fakat bana atmaya yeltenmedi. Ama elinde kül tablası bulunduğu sırada 'Git buradan seni öldürürüm' şeklinde tehditlerde bulunuyordu.

Haberin Devamı

Aynı zamanda şu an telaffuz etmek istemediğim sözler söyleyerek hakaret ediyordu. Yine bir ara 'Seni öldüreceğim' dedi. Ben bir şekilde ikametten çıktım ve kendi şoförümü çağırdım.''