Yaşam Kandıra'da nefes kesen iç çamaşırı defilesi

Kandıra'da nefes kesen iç çamaşırı defilesi

Paylaş
Kandıra'da nefes kesen iç çamaşırı defilesi

Türkiye'nin en genç modacısı olarak bilinen Koray Erkan Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ne bağlı Kerpe sahilindeki kayalıklarda tasarımı kendisine ait iç çamaşır defilesi büyük ilgi gördü

Türkiye’nin en genç modacısı Koray Erkan ’Üryan’ adını verdiği ve kendisine ait tasarımların bulunduğu defile izleyenleri büyüledi. Daha önce ’Hürrem’in Haremi’, ’İki yüzlü Koray Erkan’ olmak üzere bir çok başarılı defilelere imza atan Koray Erkan da defilede mankenlik yaptı.

Kandıra’nın Kerpe sahilindeki kayalıkları Tuğba Özay ile birlikte keşfettiklerini söyleyen Erkan konuşmasına şöyle devam etti: "Aylardır bu defileye hazırlanmıştık. Üryan anadan doğma çıplak demek. Biz kadınlara iç çamaşırı ile kapanmayı anlatmaya çalıştık. Daha önce ben hiç defilede mankenlik yapmamıştım. Şimdi ilk defa bir modacı olarak kendi defilemde podyuma çıktım. Bu beni çok heyecanlandırdı."

Sanatçı Aslı Kökçe de birbirinden güzel şarkılar söyleyerek defileye eşlik etti. Kandıra halkı ile kaynaştıklarını söyleyen Kökçe, "Koraya destek vermek için geldim. Koray her zaman ilginç defileler yapar. Şuanda da kayalıklar üstünde düşme tehlikesi içersinde konser verdik. Konser sayesinde Kandıra halkı ile de kaynaştık" dedi.
Kareoğrafisini Cem İpek ve Koray Erkan’ın yaptığı defilede Elene Baikova, Hülya Habin, Oğulcan Yıldız, Hakan Demirci, Can Zırh ve Duygu Savaş mankenlik yaptı.

Ergün AYAZ-Orhan UZUN/ KANDIRA,(Kocaeli),(DHA)

Haberin Devamı