Yaşam Kanser tedavisi gören annesi için nikahını hastanede kıydı

Kanser tedavisi gören annesi için nikahını hastanede kıydı

Paylaş
Kanser tedavisi gören annesi için nikahını hastanede kıydı

En büyük hayali tek oğlunun evlendiğini görmek olan kanser hastası Tayyibe Kandemir, bu mutluluğu tedavi gördüğü hastanede yaşadı

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 4 yıldır kanser tedavisi gören Tayyibe Kandemir’in en büyük dileği, tek erkek evladını damatlık içinde görebilmekti. Tedavisi nedeniyle hastaneden ayrılamayan Tayyibe Kandemir’in polis memuru oğlu Kartal ve gelini Senem, annelerinin bu dileğini gerçekleştirmek için nikahını hastanede kıydı.



Hasta yatağında nikah masasının yanına getirilen anne Tayyibe Kandemir "Bu kadar insanı karşımda görünce birden kuş gibi oldum. Bütün acılarım geçti" dedi. Gözyaşlarını tutamayan anne Tayyibe Kandemir, "Allah herkese evladının mutlu gününü görmeyi nasip etsin" diye konuştu.

NİKAH CÜZDANI ANNEYE

Nikahın kıyılmasının ardından, nikah memuru aile cüzdanını anne Tayyibe Kandemir’e verdi. Kartal ve Senem çifti, nikahlarının kıyılmasından sonra annelerinin elini öptü.

'ANNEM BİRAZ MUTLU OLDUYSA NE MUTLU'

Gelin Senem Bayram, "Kartal ile üç yıldır görüşüyorduk. Hastalıkta, sağlıkta birbirimizin yanında olalım istedik. O yüzden böyle bir karar aldık" diye duygularını ifade etti.

Damat Kartal Kandemir de "Daha önce yapmayı istiyorduk ama annemizin tedavisi devam ediyordu. Onu mutlu etmek istedik. Böyle bir şeye karar verdik. Annem biraz mutlu olduysa ne güzel. Zaten buraya hastaneye değil, düğün salonuna geliyormuşuz gibi geldik" diye konuştu.

Haberin Devamı