Gündem Kapalı otoparklarda "kasırga" doluluğu

Kapalı otoparklarda "kasırga" doluluğu

Paylaş
Kapalı otoparklarda "kasırga" doluluğu

Türkiye’nin batı sahilini etkileme ihtimali bulunan "Kırbaç Kasırgası" nedeniyle İzmir’de otoparklar doldu taştı

Türkiye’nin batı sahilini etkileme ihtimali bulunan "Kırbaç Kasırgası" ile ilgili tüm birimler alarma geçerken, araçlarını kasırganın etkilerinden korumak isteyen İzmirliler kapalı otoparklara akın etti.

Haberin Devamı

ALARMA GEÇİLDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Türkiye’ye doğru ilerleyen Kırbaç Kasırgası’nın Ege Bölgesi’ni etkilemesi durumunda 30 Eylül Pazar günü rüzgar hızının saatte 100-120 kilometreye ulaşacağı ve yağışların metrekarede 75 kilogram ve üzerinde beklendiği yönündeki açıklaması, resmi kurum ve kuruluşları alarma geçirdiği gibi insanlar da teyakkuz haline geçirdi.

"DOLU" UYARILARI İKNA EDEMEDİ

Araçlarını kasırganın etkilerinden ve oluşabilecek su baskınlarından korumak isteyen İzmirliler, kentteki yüzlerce kapalı otoparka akın etti. 10 binden fazla araç kapasitesine sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesine ait kapalı otoparklar dolarken, otoparkların girişine asılan "dolu" uyarıları insanları ikna edemedi.

OTOPARK GİRİŞLERİNDE BEKLEDİLER

Dolu olmasına rağmen otoparkların girişlerinde bekleyen sürücüler, araçlarını fırtınadan korumak için en iyi yöntemin kapalı otoparklar olduğunu söyledi.

Haberin Devamı