Gündem Kar yağışı Karadeniz'de etkili oluyor!

Kar yağışı Karadeniz'de etkili oluyor!

Paylaş
Kar yağışı Karadeniz'de etkili oluyor!

Yurda giriş yapan soğuk hava dalgasıyla beraber kar bazı şehirleri etkilemeye başladı. Son dakika verilerine göre etkisini birkaç gün daha artırarak devam edecek olan soğuk hava dalgası, Gümüşhane, Kars ve Kastamonu'da birçok noktayı beyaza bürüdü

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde etkili olan kar yağışı şehri beyaza bürüdü. Sarıkamış’ta güneşli ve sıcak hava yeniden yerini kar yağışına bıraktı. Sabaha doğru yağan kar, etrafı beyaz örtüyle kaplarken, vatandaşlar ise ev ve iş yerlerinin önündeki karları temizledi.

Haberin Devamı

GÜMÜŞHANE KENT MERKEZİ BEMBEYAZ

Gümüşhane’de dün gece yarısından itibaren başlayan yağmur yağışının sabah saatlerinde yerini kar yağışına bırakmasının ardından kent merkezinin üst mahalleleri beyaza büründü. Yağışın devam ettiği Gümüşhane kent merkezinde kar kalınlığı 2 santimetre olarak ölçüldü.

KASTAMONU'DA DA ETKİLİ OLDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hafta başında yaptığı duyurusu kendi gösterdi. Gece saatlerinde Kastamonu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Kastamonu'da gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı, Yaralıgöz mevkii ve çevresinde etkili oldu.