Spor Kara Kartal bunu da geçer

Kara Kartal bunu da geçer

Paylaş
Kara Kartal bunu da geçer

Beşiktaş'a Avrupa Ligi son 16 turunda çıkabilecek en iyi takım çıktı. İyi derken, temsilcimiz açısından iyi, takımın güçlülüğünden değil. Çünkü diğer takımlar çok daha güçlüydü. Örneğin Roma, Zenit, Napoli, Sevilla, Everton gibi

Gürel YURTTAŞ / POSTA
Gerçi Club Brugge en iyi sezonlarından birini yaşıyor. Liginde lider. Avrupa Ligi'nde bu sezon hiç yenilmedi. Ancak Liverpool'la kıyaslandığında Beşiktaş'ın bu turu da rahatlıkla geçmesi ve adını çeyrek finale yazdırması sürpriz olmaz.

Haberin Devamı

Club Brugge'nin kadrosunda çok ünlü bir isim yok. Tom de Sutter takımın gol yollarındaki en önemli ismi. Savunmasında yer alan Engels geleceğin yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. Vasquez, Rafalov, Kolombiyalı Izquierdo, Kosta Rikalı Duarte takımın yıldızları arasında öne çıkan isimler.

Club Brugge'nin Beşiktaş'la benzer yanı takım oyunu oynuyor olması. Sabırla sonuca gitmeyi bekliyorlar. "Eldeki bir kuş, daldaki iki kuştan daha iyidir" misali maç berabereyken "Saldıralım, risk alalım, maçı kazanalım" diye bir düşünceleri yok. "Önce beraberliği garantiye alalım, sonra galibiyete bakarız" diyorlar.

Maçlarını 30 bin kişilik Jan Breydelstadion'da oynayan 123 yıllık Belçika takımı, ülkesinde 13 kez lig şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

Sonuçta Arsenal'e kafa tutan, Tottenham'ı grupta geride bırakan, Liverpool gibi bir takımı Avrupa kupalarından dışarı atan Kara Kartal'ın bu turu da geçer. Beşiktaşlılar fazla düşünmesinler, bundan daha kolayı çıkamazdı çünkü.