Karacabey Karacabey Belediyesi’nden amatör balıkçılara kolaylık

Karacabey Belediyesi’nden amatör balıkçılara kolaylık

Paylaş
Karacabey Belediyesi’nden amatör balıkçılara kolaylık

Karacabey Belediyesi’nden amatör balıkçılara kolaylık

Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA) - BURSA'nın Karacabey ilçesinde Karacabey Belediyesi ve Mudanya Belediyesi iş birliği ile balıkçılıkla ilgilenen vatandaşlar, güvenli bir şekilde balıkçılık yapabilmelerini sağlamak amacıyla zorunlu sınava tabi tutuldu. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sınava giren balıkçılara başarılar diledi.

Karacabey Belediyesi, Mudanya Liman Başkanlığı ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında, ilçe ve civar bölgelerde balıkçılıkla ilgilenen vatandaşların iç sularda güvenli bir taşımacılık ve balıkçılık yapabilmeleri adına zorunlu olarak gerçekleştirilen sınava ev sahipliği yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından "Bağlama Kütüğü" oluşturma yetkisi verilen Karacabey Belediyesi’nin, mevcut görevleri arasında yer almamasına rağmen tamamen vatandaşlara kolaylık olması adına yapmış olduğu girişimler sonucu ilçede gerçekleştirilen Amatör Denizci Belgesi sınavına, 703 vatandaş katıldı.

BAŞKAN ÖZKAN'DAN DESTEK SÖZÜ...

Bursa'nın Karacabey ilçesi Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sınav öncesi katılımcılarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaşlara kolaylık sağlamak adına bu tür destekleri tüm hızıyla sürdüreceklerini belirterek, sınava giren tüm katılımcılara başarı dileklerini iletti.

Sınavların ardından, Mudanya Liman Başkanı Veysel Yaşar da desteklerinden dolayı Başkan Özkan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı