Karacabey Karacabey Belediyespor bünyesinde, Badminton ve Karate kursları açıldı

Karacabey Belediyespor bünyesinde, Badminton ve Karate kursları açıldı

Paylaş
Karacabey Belediyespor bünyesinde, Badminton ve Karate kursları açıldı

Karacabey Belediyespor bünyesinde, Badminton ve Karate kursları açıldı

Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa),(DHA)-BURSA'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyespor branşlarından voleybol ve badminton sporcuları ile bir araya geldi. Özkan, sporcularla ve eğitmenlerle yaptığı görüşmede çalışmalar hakkında bilgi alırken, sporla ilgili gelişmelere her geçen gün yenisinin ekleneceğinin mesajını verdi.

Karacabey Belediyesi, Karacabey Belediyespor çatısı altında sürdürdüğü sportif çalışmalara devam ediyor. 12 farklı branşta binlerce sporcuya eğitim veren Karacabey Belediyespor bünyesinde, kız voleybol takımının yanı sıra Badminton ve Karate branşlarında da eğitim verilmeye başlandı. Badminton branşının özellikle işitme engelliler için açıldığı ancak tüm sporcuların kaydının kabul edildiği belirtildi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan önceki gün, voleybol ve badminton çalışmalarına katılarak hem sporcular hem de eğitmenlerle bir araya geldi. Özkan burada çalışmalar hakkında bilgi alırken sporcular ve aileleriyle de görüşme imkanı buldu. Özkan yaptığı açıklamada, “Peyami Safa’nın ‘Spora vereceğimiz mana, gençliğe vereceğimiz mananın öz kardeşidir’ sözlerinden hareketle, ilçemizde sporla ilgili devrim niteliğinde adımlar attık. Bugün 12 farklı branşta binlerce öğrencimiz, bu sunduğumuz imkanlardan faydalanıyor. Bildiğiniz gibi voleybolda 2. ligde mücadele eden erkek voleybol takımımız vardı. Bugünden itibaren artık kız voleybol takımımız da çalışmalarına başladı. Ve kısa sürede onları da profesyonel liglerde göreceğimizi umuyorum” dedi.

İŞİTME ENGELLİLER İÇİN BADMİNTON KURSLARI BAŞLADI

Özkan, özellikle işitme engelliler için 8 yaş ve üzeri sporcuların başvuracağı Badminton kurslarının da Karacabey Belediyespor çatısı altında başladığını duyururken, bu kursun tüm sporculara açık olduğunu da sözlerine ekledi. Özkan ayrıca, “Basketbolda da kararlı mücadelemiz devam ediyor. Sezon sonu itibariyle bir üst lige takımımızın çıkacağını umuyorum. Böylece bizi profesyonel ligde bundan böyle basketbolcularımızın da temsil edeceğine can-ı gönülden inanıyorum. Karacabey Belediyespor çatısı altında 12 branşta binlerce sporcu eğitim görmekte. Özellikle futbol, güreş ve voleybolda profesyonel liglerde mücadele veren takımlarımız var” diye konuştu.

KARATE KURSU AÇILDI

8 yaş ve üzeri çocuklar ve gençler için karate kurslarının da yine Karacabey Belediyespor bünyesinde açıldığını ifade ederek velilere seslenen Özkan, “Bizler bu imkanları ilçemiz çocukları ve gençleri için seferber ediyoruz. Aileler de çocukların gelişiminde yadsınmaz bir rolü olan sporu es geçmesinler. Bu konuda mevcut kurslarımızı seçebilirler veya yeni kurslar için da talepte bulunabilirler” ifadelerini kullandı.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde açılan branşlarda çocukların eğitim almaları için Karacabey Belediyesi’ne müracaatta bulunulması gerekirken, 0224 676 86 40 telefondan da kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi alınabiliyor.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı