Karacabey Karacabey Muhtarlar Derneği'nden Başkan Özkan’a ziyaret

Karacabey Muhtarlar Derneği'nden Başkan Özkan’a ziyaret

Paylaş
Karacabey Muhtarlar Derneği'nden Başkan Özkan’a ziyaret

Karacabey Muhtarlar Derneği'nden Başkan Özkan’a ziyaret

Yasin KESKİN/KARACABEY(Bursa),(DHA)-BURSA’da Karacabey Muhtarlar Derneği, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti.

Karacabey Muhtarlar Derneği Başkanı olan ve aynı zaman Dağkadı Mahalle Muhtarlığı görevini yürüten Hasan Şenel ve yönetim kurulu, ziyaret kapsamında Başkan Özkan ile bir araya geldi. Başkan Özkan, yeni görevinden dolayı Şenel’i tebrik ederek yaptığı açıklamada, “Muhtarlarımızla her alan istişare ediyor ve birlikte çalışıyoruz. Onlardan gelen öneriler ve talepleri, başta Muhtarlıklar Müdürlüğümüz olmak üzere çeşitli dairelerimizle değerlendirip, her zaman çözüme ulaştırma gayretindeyiz. Merkez ve kırsal ayırt etmeksizin Karacabey’in her mahallesinde bu çalışmalarımız böyle ilerliyor. Mahallelerimizdeki ihtiyaçların ve taleplerin bizlere doğrudan ulaştırılmasında muhtarlarımızın rolü büyük. Bu vesileyle, yeni görevinde Şenel ve yönetimini tebrik ediyor, kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Karacabey Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Şenel de yaptığı açıklamada, merkez ve kırsalda yapılan tüm hizmetlerden dolayı Başkan Özkan’a teşekkürlerini ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı