Merkez Karacabey’de spora ve sporcuya destek sürecek

Karacabey’de spora ve sporcuya destek sürecek

Paylaş
Karacabey’de spora ve sporcuya destek sürecek

Karacabey’de spora ve sporcuya destek sürecek

Yasin KESKİN/BURSA,(DHA)

Karacabey Belediyespor’un U-12 ve U-13 Futbol Takımları ile Tofaş Spor Okulu Genel Koordinatörü Kartal Öner, antrenörler ve öğrencileri ağırlayan Belediye Başkanı Ali Özkan, ilk günden bu yana olduğu gibi ilçede sportif faaliyetlerin yaygınlaşması adına çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade ederek, yeni dönemde de spora ve sporcuya tam destek vereceklerini söyledi.

Karacabey Belediyesi’nin ‘sportif kent’ hedefi doğrultusunda spora ve sporcuya desteği tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Özkan göreve gelmeden önce ilçede aktif sporla uğraşan kişi sayısı bini bulmazken, bugün itibariyle Karacabey’deki sporcu sayısı 10 bine yaklaştı. Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyespor’un U-12 ve U-13 Futbol Takımları ile Tofaş Spor Okulu Genel Koordinatörü Kartal Öner, antrenörler ve öğrencilerini ağırladı. İlk günden bu yana olduğu gibi ilçede sportif faaliyetlerin yaygınlaşması adına çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade eden Ali Özkan, yeni dönemde de spora ve sporcuya tam destek vereceklerini söyledi. Gerçekleşen görüşmede, sporcular ve antrenörleri de Karacabey’de spor yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Özkan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti ve yeni dönemde başarı dileklerini iletti.

KARACABEY, SPORDA DA ÖNCÜ KENT OLACAK

Son dönemde, ilçedeki sporcuların elde ettiği başarılardan dolayı büyük gurur yaşadıklarını ifade eden Ali Özkan, “Sporun 7’den 70’e kent genelinde yaşam biçimi haline gelmesi adına çalışmalara tam destek veriyoruz. Sporla yaşayan bir kent oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Özellikle geleceğimiz olan gençlere sporu sevdirmek için önemli adımlar atıyoruz. Bu anlamda, futboldan basketbola, voleyboldan güreşe kadar Karacabeyli sporcuların elde ettiği başarılar da hepimizin göğsünü kabartıyor. Bu tür başarıların gelecekte daha da artacağına ve ‘sportif kent’ hedefimize adım adım ilerleyeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı