Spor Karadeniz'de ateşten gece

Karadeniz'de ateşten gece

Paylaş
Karadeniz'de ateşten gece

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 10 Mayıs 2008'den bu yana 3 büyüklere karşı galibiyeti olmayan Trabzonspor ile karşılaşıyor

Güneş: Saldıracağız

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, 90 dakika boyunca sahanın her yerinde baskı uygulayacaklarını söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Rakibimize boş alan bırakmamak zorundayız. Galatasaray’a oynama fırsatı vermeyeceğiz” dedi.

Rijkaard: Tek yol zafer

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Trabzonspor karşısında kendileri için tek başarının kazanmak olduğunu söyledi. Hollandalı çalıştırıcı, “Güçlü bir ekiple oynuyoruz.

Ancak şampiyon olmak için 3 puan almaktan başka çaremiz yok. Kıran kırana geçecek maçı almak için tüm planlarımızı yaptık” diye konuştu.

Keita: Fırtına gibi eserim

Galatasaray’ın Trabzonspor karşısında en büyük kozlarından Keita, bugün fırtına gibi eseceğini söyledi, taraftara gol ve 3 puan sözü verdi.

Ankaragücü maçındaki mükemmel performansını sürdüreceğini kaydeden başarılı oyuncu, “Artık puan kayıplarının telafisi yok. Zor bir döneme girdik. Kader maçına çıkacağız.

Galip gelirsek şampiyonluk yarışında avantaj yakalarız” diye konuştu.

Umut Bulut: Aslan'a geçit yok

Trabzonspor’u golcüsü Umut Bulut, bugün Galatasaray’a kesinlikle puan kaptırmayacaklarını söyledi. 3 büyüklere karşı galibiyet hasretine son vereceklerini kaydeden Bordo-Mavili futbolcu,

“Taraftarımızın da desteği ile Cim Bom’u devireceğiz. 2010 yılında henüz yenilgi yüzü görmedik. Bu devam edecek. Günümüzde olduğumuz takdirde Türkiye’de geçemeyeceğimiz hiçbir takım yok” dedi.

2

Haberin Devamı