Antalya Karadenizliler buluştu

Karadenizliler buluştu

Paylaş
Karadenizliler buluştu

Karadenizliler buluştu

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da yaşayan Karadenizliler, Antalya Karadenizliler Derneği'nin (ANTKARDER) 10. Yıl Gala Yemeğinde buluştu. Geceye, yaklaşık 1000 kişi katıldı.

ANTKARDER'in 10'uncu Yıl Gala Yemeği, Karadenizlileri bir araya getirdi. Kundu bölgesindeki bir otelde düzenlenen program, Antalya'da yaşayan Karadenizlileri buluşturdu. Gala gecesine AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Doğa Koruma ve Milli Parklar Burdur 6'ncı Bölge Müdürü Rıza Kamil, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek, Antalya Basın İlan Kurumu Müdürü Nedim Engin'in yanı sıra, yaklaşık 1000 kişi katıldı.

ANTKARDER Başkanı Halis Ekşi, gecede yaptığı konuşmada, 10. Yıl Gala Yemeğine katılan, gelemeyip iyi dileklerini ve mesajlarını ileten hemşehrilerine teşekkür etti. Ekşi, "Antalya Karadenizliler Derneği aldığı bu güç ve heyecanla her sene büyümesine devam edecek. Kamu yararına yapılan tüm sosyal etkinlikleri ve projeleri bugün nasıl destekliyor ve karşılık beklemeden yapıyorsa, yarın da aynı heyecan ve istekle yapamaya gayret gösterecektir" dedi.

ANTKARDER'in 10'uncu kuruluş yılı dolayısıyla pasta kesilen gecede, Karadeniz'in güçlü sesi Volkan Aslan ve Resul Dindar sahneye çıktı. Dindar ile Aslan, Karadenizlileri şarkılarıyla coşturdu. Katılımcılar gece boyunca Karadeniz ezgileriyle eğlenceli anlar yaşadı, tulum ve kemençe eşliğinde horon oynadı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı