Şanlıurfa Karaköprü’de camilerde Ramazan temizliği

Karaköprü’de camilerde Ramazan temizliği

Paylaş
Karaköprü’de camilerde Ramazan temizliği

Karaköprü’de camilerde Ramazan temizliği

ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA Karaköprü Belediyesi Ramazan ayı öncesi ilçedeki camilerde temizlik çalışması yaparak ibadethaneleri Ramazan'a hazır hale getiriyor.
Karaköprü Belediyesi, Ramazan’da vatandaşların ibadetlerini temiz bir ortamda yapabilmesi için ibadethane temizleme çalışması yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ibadethane temizleme aracı ile ilçedeki camilerde halı yıkama çalışması yaparken, cami bahçesi, şadırvan ve tuvaletlerde yıkama ile dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Karaköprü Belediyesi'nin bu çalışmasından memnun olduklarını söyleyen ilçedeki Ali Baba Cami İmamı Hamza Akbulut Ramazan ayında vatandaşların temiz bir ortamda ibadet yapacağını dile getirdi.
Akbulut, "Karaköprü Belediyemiz her yıl olduğu gibi bu sene de camimizi ve ilçedeki diğer camileri Ramazan ayı öncesi temizliyor. Bu güzel hizmetlerinden biz ve cemaatimiz çok memnun. Kendim ve cemaatim adına Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'ye bu hizmeti için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez ve kırsal mahallelerdeki camilerde yaptığı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından da olumlu karşılanıyor.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı