Serik Karakoyun güven tazeledi

Karakoyun güven tazeledi

Paylaş
Karakoyun güven tazeledi

Karakoyun güven tazeledi

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesindeki Belek Taksiciler Kooperatifi'nin olağan genel kurulu sonucunda mevcut Başkan Ahmet Karakoyun yeniden seçildi.
SS 190 nolu Belek Taksiciler Kooperatifi'nin olağan genel kurulu Belek Mahallesi'ndeki bir restoranda gerçekleştirildi. Genel kurula partilerin başkan adayları, oda ve kooperatif başkanları ile taksi kooperatifi üyeleri katıldı. Divan başkanlığını Hüsnü Yılmaz'ın yaptığı genel kurulda gelir-gider ve yönetim kurulu faaliyet raporları oybirliğiyle kabul edilerek, karara bağlandı. Ardından seçime geçildi. Seçime tek listeyle katılan mevcut Başkan Ahmet Karakoyun, yeniden seçildi.
Başkan Ahmet Karakoyun, bir kez daha kendisine destek veren üyelerine teşekkür ederken, "Yıllık üye aidatları 600 lira olarak kalacak. Kılık kıyafeti düzgün olmayan arkadaşlara iki gün çalışmama cezası, yüz kızartıcı suç işleyen şoför esnafına bir yıl süreyle işten el çektirilecek. Alkollü araç kullanan taksiciler 30 gün süreyle cezalandırılacak. Yeni turizm sezonu hepinize hayırlı olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı