Magazin Karakuzular kimdir? Sembolün (yüzüğün) anlamı ne?

Karakuzular kimdir? Sembolün (yüzüğün) anlamı ne?

Paylaş
Karakuzular kimdir? Sembolün (yüzüğün) anlamı ne?

Çukur'un yeni sezonu bu akşam başlıyor. Koçavalıların yerini Karakuzular alırken çete mahalleliye kök söktürüyor. Peki, yeni bölümle birlikte ilk kez karşımıza çıkacak olan Karakuzular kimdir?

Çukur yeni sezon yani 33. bölüm bu akşam Show TV'de ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde Çukur'a Karakuzular çetesi hakim oluyor. Yamaç ve adamlarının esamesi okunmazken Karakuzular, mahalle sakinlerine zulmediyor ve mahalleyi savaş alanına çeviriyor. Öte yandan Yamaç büyük işkencelere maruz kalıyor. Peki, ilk kez bu akşam izleyeceğimiz Karakuzlar kimdir?

Haberin Devamı

KARAKUZULAR KİMDİR?

Çeto ve Mahsun’un liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak.

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar’ın ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak. Sezon finalinde kim olduklarını görmediğimiz ve taş üstünde taş bırakmayan Karakuzular Çetesi ile Koçovalılar’ın yüzleşmesi heyecanla beklenecek. Bu savaşta en büyük Koçovalı olan Cumali’nin yer alıp almayacağı da belli olurken, Çukur’dan, ailesinden ve Sena’dan tamamen uzağa düşen Yamaç’ın nasıl toparlanacağı ve Çukur’u tekrar ele geçirmek için savaşıp savaşmayacağı cevap bulacak. Saadet’ini ve tüm umudunu yitiren Vartolu’nun hamleleri de merak uyandıracak. Yeni sezonda Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Haberin Devamı