Merkez Karalar: Adana örnek kent olacak

Karalar: Adana örnek kent olacak

Paylaş
Karalar: Adana örnek kent olacak

Karalar: Adana örnek kent olacak

ADANA,(DHA)- CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Seyhan Belediyesi’yle başlattıkları değişim ve gelişimi tüm Adana’ya yayacaklarını söyledi.
Çalışmalarını mahalle toplantılarıyla sürdüren Başkan Zeydan Karalar’ın son durağı Kışla, Köprülü, PTT Evleri, Karacaoğlan ve Serinevler Mahalleleri oldu. CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca ve ittifakın ilçe başkanlarının da katıldığı etkinlikte konuşan Zeydan Karalar, Adana'nın örnek bir kent olacağını söyledi. Seyhan Belediyesi’yle başlattıkları değişim ve gelişimi tüm Adana’ya yayacaklarını kaydeden Karalar, "Bütün olumsuzluklara rağmen Seyhan’da başlattığımız değişim ve dönüşümü şimdi tüm Adana’ya taşıyacağız. Hizmette siyasi ayrımcılık yapmadan tüm yurttaşlarımıza hizmet götüreceğiz. Nasıl 5 yılda Seyhan örnek bir ilçe olarak gösteriliyorsa Adana’yı da örnek iller arasına sokacağız" dedi.

Toplantılara katılan İl Başkanı Çelebi, Milletvekili Sümer, ve diğer adaylar Çetin ile Karaca da yaptıkları konuşmalarda 31 Mart’ta yerel seçimlerin Adana için bir fırsat olacağını söylediler. Konuşmacılar Adana’nın kaderinin Başkan Zeydan Karalar ve Millet İttifakı adaylarıyla değişeceğini vurguladılar.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı