Kayseri Karaman’dan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezine övgü

Karaman’dan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezine övgü

Paylaş
Karaman’dan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezine övgü

Karaman’dan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezine övgü

KAYSERİ,(DHA)- SÜPER Lig ekibi Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Erciyes Master Planı kapsamında yapılan Yüksek Kamp İrtifa Merkezi hakkında övgü dolu sözler söyledi. Karaman, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne önem verilirse, 5 veya 10 yıl sonra Avrupa’nın bütün takımlarının Kayseri’ye geleceğini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulunan Yukatel Kayserispor’un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Erciyes Yüksek Kamp İrtifa Merkezi’nden övgüyle bahsetti. Karaman, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Projesi’ni, sürecin başından sonuna kadar desteklediğini ifade ederek, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin ilerde büyük bir popülerlik kazanacağını dile getirdi. Karaman, projeye önem verilirse, 5 veya 10 yıl sonra Avrupa’nın bütün takımlarının Kayseri’ye geleceğini ve dünyanın en önemli merkezlerden birisinin olacağını belirtti.
Erciyes Yüksek Kamp İrtifa Merkezi’nin gerek ulusal, gerekse uluslararası boyutta en güzel kamp merkezi olacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç da, Kayseri’nin incisi Erciyes'in yapılan yatırımlarla sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en önemli dağlarından birisi olduğunu söyleyerek, bu kapsamda çalışmalara devam edecekleri söyledi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı