Isparta Karantinadaki personele yemek

Karantinadaki personele yemek

Paylaş
Karantinadaki personele yemek

Karantinadaki personele yemek

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi (SDÜ) tarafından koronavirüs testi pozitif çıkan ve temaslı olduğu için evinde karantinada olan tüm personellere 1 öğün olmak üzere yemek ve pasta götürülüyor.

SDÜ'de çeşitli birimlerde koronavirüs testi pozitif çıkan veya temaslı olduğu için evlerinde karantinaya alınan personel için 1 öğün olmak üzere yemek ve pasta götürülmesi için çalışma başlatıldı.

SDÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Ümit Yavuz, üniversitede vaka ve temaslı olan personellere hem moral desteği olmak hem de geçmiş olsun ziyareti kapsamında evlerine 1 öğün yemek ve pasta götürdüklerini söyledi. Şu an karantinada olan personel sayısının 25- 30 civarında olduğunu kaydeden Yavuz, "Milletimizin en büyük özelliklerinden bir tanesi de hasta ziyaretidir. Covid-19 tedavisi gören personellerimize hem geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, hem de burada verdiğimiz hizmeti evlerine kadar veriyoruz. Hem de destek olmak amacıyla yapıyoruz. Artmasını istemediğimiz bir miktardır. Çok şükür ki düşük sayılarda, 20- 25 civarında hastamıza bu hizmeti veriyoruz. Kampüste yemekhanemizde yapılan yemek ve pastaları geçmiş olsun notu ile personellerimizin evlerine kadar götürüp teslim ediyoruz. Bunu yaparken kurallara ve tedbirlere en üst seviyede dikkat ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı