Konya Karatay Belediyesi yeni Aile Sağlığı Merkezi hazırlıklarını tamamladı

Karatay Belediyesi yeni Aile Sağlığı Merkezi hazırlıklarını tamamladı

Paylaş
Karatay Belediyesi yeni Aile Sağlığı Merkezi hazırlıklarını tamamladı

Karatay Belediyesi yeni Aile Sağlığı Merkezi hazırlıklarını tamamladı

Duygu KARAKOÇ/KONYA,(DHA), - KARATAY Belediyesi, Karakulak Mahallesi’ne yapılacak Aile Sağlığı Merkezi inşaatı için hazırlıklarını tamamladı. 4 milyon 400 bin liraya mal olacak yeni Aile Sağlığı Merkezi’nin önümüzdeki haftalarda temelinin atılacağını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Sağlık yatırımlarımızla ilçemize değer katarken, hemşerilerimizin sağlık hizmetlerinden çok daha modern bir şekilde faydalanmasına katkı sunuyoruz” dedi.

Hazırlıkları tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi 1100 metrekarelik inşaat alanına sahip olan, toplamda 4 milyon 400 bin liraya mal olacak. Karakulak Aile Sağlığı Merkezi (ASM); 5 doktor odası, 5 hemşire odası, gebe izleme odası, aşı-bebek izleme odası, tıbbi müdahale odası, laboratuvar ve çok amaçlı salondan oluşacak.

'İLÇEMİZİN NEYE İHTİYACI VARSA BELEDİYE OLARAK HAZIRIZ'

Yeni yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ile birlikte sağlık projelerini önemsendiğini belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Daha önce yapımını tamamlayarak Sağlık Müdürlüğümüze teslim ettiğimiz Aile Sağlığı Merkezlerimiz, ilçemizin gelişmesine ve hemşerilerimizin daha modern sağlık hizmeti almasına vesile oldu. Önümüzdeki günlerde Karakulak Mahallemizde temelini atacağımız Karakulak Aile Sağlığı Merkezi’nin de buna katkı sunacağına inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte de Karatay Belediyesi olarak vatandaşlarımızın talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda sağlık alanındaki yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yeni projemizin hem ilçemize hem Karakulak Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı