Antalya Karateciler kuşak sınavını başarıyla tamamladı

Karateciler kuşak sınavını başarıyla tamamladı

Paylaş
Karateciler kuşak sınavını başarıyla tamamladı

Karateciler kuşak sınavını başarıyla tamamladı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da karate sporuyla ilgilenen 7 ile 18 yaş arası sporcular kuşak yükseltme töreninde bir araya geldi. Törende, karatede 'Kata' olarak adlandırılan tekniklerin birleşiminin anlatıldığı hareket tekrarlarını yapan sporcuların arasında başarılı olanlar üst kuşağa geçti.

Avrupa'nın seçkin karate kulüplerinin yarıştığı Avrupa Karate Kulüpler Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil ederek 4 kez kürsüye çıkan Kamikaze Karate İhtisas Spor Kulübü Derneği sporcuları, 'KYU Kuşak Sınavı'na katıldı. Antrenörleri İlkay İldaş da öğrencilerinin heyecanına ortak oldu. Aynı zamanda öğrettiği teknikleri öğrencilerinin yapmasını isteyen İldaş, başarılı olanlara madalyalarını verip üst kuşaklarını hediye etti.

Aynı zamanda eski milli sporcu ve milli takım antrenörü İlkay İldaş, hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu söyledi. Antrenmanlar ve müsabakalar pandemi nedeniyle bir süre beklemeye alınsa da sporcuların kondisyonlarından memnun olduğunu belirten İldaş, "Sporcularımızı milli takıma kazındırmak için çalışıyoruz. Kulübümüzde 20 milli sporcu, 70 müsabaka sporcusu ve gelecek vaat eden altyapı sporcularımız var. Antalya, Türk karate camiası için çok önemli bir şehir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı