Spor Kardemir Karabükspor'un umudu Yılmaz Vural

Kardemir Karabükspor'un umudu Yılmaz Vural

Paylaş
Kardemir Karabükspor'un umudu Yılmaz Vural

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle zor günler geçiren Kardemir Karabükspor, 62 yaşındaki tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural'la ligde kalmayı umut ediyor.

Lige, geçen sezon takımı başarıya taşıyan Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile devam eden ancak 21 karşılaşmada 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 yenilgi alarak sadece 17 puan toplayabilen Karabük ekibi, kalan maçlarını kazanarak küme düşme hattından çıkmak için teknik direktörlük değişikliğine gitti.

Bir süre önce Kafkas’la yollarını ayıran Karabük ekibi, lige tutunmak için teknik direktörlüğe 45 yılını futbola adayan Yılmaz Vural’ı getirdi.

Teknik adam olarak 24 takımla 698 maça çıkan Yılmaz Vural, 25. takımı Kardemir Karabükspor’la teknik direktörlük kariyerindeki 30’uncu sezonunu yaşıyor

Futbolcular, çiçeklerle karşıladı

Aynı takımın başında en fazla 23 ay kalan Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çalıştığım hiçbir takımla bugüne kadar uzun süreli sözleşme imzalamadım" dedi.

Kardemir Karabükspor’dan teklif aldığında takımın durumunun iyi olmadığını bildiğini ancak hiçbir zaman zordan kaçmadığını belirten tecrübeli teknik direktör, sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığını, bu süre sonuna kadar da Karabüklülerle ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini kaydetti.

Takımın başına geldiğinde Karabüklü futbolcular tarafından çiçeklerle karşıladığını, şimdiye kadar çalıştırdığı hiçbir takımda bunu yaşamadığını aktaran Vural, "Bu, beni çok etkiledi. Karabük’e geldiğimde herkesi kenetlenmiş gördüm. Bize güvenenlerin güvenini boşa çıkartmamak için her şeyimizi ortaya koyacağız" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı