Finike Kardeş ilçeden Finike'ye ikinci ziyaret

Kardeş ilçeden Finike'ye ikinci ziyaret

Paylaş
Kardeş ilçeden Finike'ye ikinci ziyaret

Kardeş ilçeden Finike'ye ikinci ziyaret

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- 'GELİN Kardeş Olalım' projesi kapsamında ikinci kez Finike ilçesine gelen Manisa Gördes Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü personeli, ilçenin tarımsal faaliyetlerini inceledi.
Finike Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, 'Gelin Kardeş Olalım' projesi kapsamında protokol imzaladığı Manisa Gördes Tarım İlçe Müdürlüğü personelini Finike'de ağırladı. Gördes Tarım ve Orman Müdürü Güngör Akyol, beraberindeki 22 kişilik heyet, 4 gün süreyle Finike'de tarımsal faaliyetleri yerinde inceledi. Heyet, bilgi, teknoloji ve deneyim transferi yapmak ve ortak projeler uygulamak amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında ayrıca tarihi ve turistik yerleri gezdi.
Finike Tarım ve Orman Müdürü Hasan Ali Gültekin ve personelinin ev sahipliği yaptığı gezi sırasında, Finike tarımsal ürün deseni hakkında bilgilendirme yapıldı. Tarım ve Orman Antalya İl Müdürü Mustafa Özen, Finike Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu, Hal Dernek Başkanı İsmail Karataş'ı makamında ziyaret eden heyet, Turunçova ve Sahilkent mahallelerinde portakal bahçesi ve narenciye paketleme tesislerini, plastik fabrikasını gezerek bilgi alışverişinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı