Spor Kardeşinin karısıyla birlikte olmuş

Kardeşinin karısıyla birlikte olmuş

Paylaş
Kardeşinin karısıyla birlikte olmuş

Manchester United'ın yıldız oyuncusu Ryan Giggs'in adı skandal bir olayla daha manşetlere taşındı

Ülkemizde 'Biri Bizi Gözetliyor' adıyla yayınlanan 'Big Brother' yarışmasının yıldızı Imogen Thomas'la yasak ilişki yaşadığı için hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Giggs, bir kez daha yasak ilişki haberlerinin odağında yer aldı. 38 yaşındaki Manchester United'lı yıldızın bu kez erkek kardeşinin eşiyle birlikte olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

News Of The World gazetesinin haberine göre; Ryan Giggs kardeşi Rhodri'nin eşi olan Natasha'yla 8 yıl önce tanıştı. Imogen Thomas'la 6 aylık ilişkisini yüksek tazminat ödeyerek bitiren Giggs, Natasha'yla defalarca eşini aldattı. Giggs daha sonra ilişkiyi bitirse de bu kez kardeşiyle tanışan Natasha'dan uzak duramadı. İkili son olarak 9 Nisan gecesini birlikte geçirdi.

Natasha, Giggs'le ilişkisini cinsellik üzerine kurulu olarak tanımladı. Buna karşın Natasha, Galli oyuncunun kardeşiyle evlendikten sonra da Manchester United'lı oyuncuyla ilişkisini sürdürdü. Rhodri'nin 2005'te evlilik teklifinde bulunduğu Natasha'yla 2010 yılında sonunda evlendi, buna karşın Natasha'yla Ryan Giggs, 2006'da ki bir hayır turnuvasında da bir otelde görüldü.


Giggs, Imogen Thomas'la 6 aylık ilişkisini yüksek tazminat ödeyerek bitirmişti...

HABERTÜRK

Haberin Devamı