Gündem Karı koca, internet kafede FETÖ videosu izlerken yakalandı!

Karı koca, internet kafede FETÖ videosu izlerken yakalandı!

Paylaş
Karı koca, internet kafede FETÖ videosu izlerken yakalandı!

Kayseri'de bir internet kafede FETÖ/PDY terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in videolarını izleyen karı koca yakalanarak gözaltına alındı

Kayseri'de, Emniyet Müdürlüğü'ne gelen bir ihbarı değerlendiren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Belsin Mahallesi'nde bulunan bir internet kafede, terör örgütü lideri Fetullah Gülenin videolarını izleyen Y.M. ve eşi M.M.yi yakaladı.


'HIRDAVATÇIYIM' DEDİ, FETÖ'DEN ORDUDAN ATILMA TEĞMEN ÇIKTI


M.M.nin Organize Sanayi Bölgesi'nde bir hırdavatçıda çalıştığını söyleyerek kendisini gizlemeye çalıştığı, ancak yapılan soruşturmada Ankara Beytepe Jandarma Okullarında Teğmen rütbesinde görev yaparken FETÖ/PDY soruşturmasıyla ordudan atıldığı öğrenildi.


KAYITLI 3 TELEFONLARINDAN BYLOCK ÇIKTI


Diğer şüpheli Y.M.nin ise üzerine kayıtlı 3 telefonunda örgütünün gizli haberleşme programı ByLock programının çıktığı anlaşıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan Y.M. ve eşi M.M. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

KOCA TUTUKLANDI, HAMİLE EŞİ SERBEST

Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Belsin Mahallesi´ndeki bir internet kafede, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen´in videolarını izlediği ve örgütün gizli haberleşme programı ByLock kullandığı iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen M.M. ile eşi Y.M., savcılık sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. M.M. tutuklanarak Nevşehir Cezaevi’ne gönderilirken, hamile eşi Y.M. ise adli kontrol şartı ve yurtdışı yasağı konularak serbest bırakıldı.