Türkiye (Son Dakika) Karı-koca komşu kadına tacizle suçlanıyor

Karı-koca komşu kadına tacizle suçlanıyor

Paylaş
Karı-koca komşu kadına tacizle suçlanıyor

Bolu'da, M.A. isimli kadın, komşusu olan kadının kendisini boynundan öpmeye çalışarak, kadının eşinin ise "Uzun zamandır eşimle birlikte olmuyorum. Seni çok beğeniyorum" diyerek öpmeye çalıştığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Taciz suçundan yargılanan çift, suçlamaları kabul etmedi

46 yaşındaki Ş.G. ve 50 yaşındaki M.G. isimli çift hakkında, komşuları olan bir çocuk annesi M.A.’yı taciz ettikleri iddiasıyla ’basit cinsel saldırı’ suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın duruşmasına M.A. katılmazken, Ş.G. ve M.G. kendilerini savundu. Ş.G. komşusu M.A.’yı taciz etmediğini belirterek, "Benim kızım öldü, ben onu ölen kızımın yerine koydum. Kötü bir niyetle yapmadım" dedi.

Hakimin, "Kızının 2005 yılında intihar ederek hayatını kaybettiği ve ölümünden sonra senin kadınlara ilgi duymaya başladığın ve bu nedenle psikolojik tedavi gördüğün bilgisi var, doğru mudur?" diye sorması üzerine Ş.G. "Evet, ama cinsel anlamda bir ilgi değil. Ben her kadını kızımın yerine koyuyorum. Kızımmış gibi sarılıp öpüp koklamak istiyorum. Çocuğuma olan özlemimden yapıyorum. Kötü bir niyetle yapmadım. Olay günü M.A.’ya sarılıp öpmeye çalıştım, ama o istemeyince yapmadım" diye cevap verdi.

Ş.G.’nin eşi M.G. de taciz iddialarını kabul etmeyerek, "Ben komşumuz M.A.’ya kesinlikle öyle bir şey yapmadım. Neden böyle iftira attı, bilmiyorum" diyerek kendini savundu. Hakimin, "Senin karakoldaki ifadende M.’ye ’Çok güzelsin, senin öpmek istiyorum’ dediğin yazılı. Bu ifadenin altında da senin imzan var" diye sorması üzerine M.G. "Bu evrağı polisler hazırlamış. Ben geldiğimde zaten hazırdı, ’hiçbir şey olmaz’ dediler. Ben de okumadan imzaladım" yanıtını verdi.

Duruşma, olaydan sonra apartmandan taşınan M.A.’nın duruşmaya çağırılmasına karar verilerek ertelendi.

Haberin Devamı

Mesut ÇATAK-Mutlu YUCA/DHA