Türkiye (Son Dakika) Karısını dövdü, 3 aylık oğlunun kafatasını kırdı, serbest bırakıldı

Karısını dövdü, 3 aylık oğlunun kafatasını kırdı, serbest bırakıldı

Paylaş
Karısını dövdü, 3 aylık oğlunun kafatasını kırdı, serbest bırakıldı

Trabzon’da 1 yıllık eşi Nurten E. ile bozuk elektrik süpürgesi yüzünden kavga eden ve iddiaya göre 3 aylık oğlunu yumruklayarak kafatasında kırık oluşmasına neden olan Güneş E., 5 aylık tutukluluğun ardından serbest bırakıldı

Trabzon’un Üniversite Mahallesi’nde yaşayan Nurten ve Güneş E. çifti, 15 Temmuz 2016’da bozuk olan elektrik süpürgesi yüzünden kavga etti. Eşinin evi temizlemesini istediği Nurten E., süpürgenin bozuk olduğunu söyledi. Bu nedenle çiftin arasında kavga çıktı.


EŞİNDEN SUÇ DUYURUSU


Kavga sonucunda başına darbe aldığı belirtilen 3 aylık B.Y.E. olay yerine ulaşan ambulansla hastaneye kaldırıldı. B.Y.E.’nin kafasında kırık tespit edilirken, polise başvuran Nurten E., eşi Güneş E.’nin, kendisini ve 3 aylık oğlu B.Y.E.’yi yumrukladığını ve hakaret ettiğini iddia ederek, suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan Güneş E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


17 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ


Soruşturmayı tamamlayan Savcı Mustafa İsaoğlu, Güneş E.’nin eşine yönelik hakaret ve basit yaralama suçunu işlediği iddiasıyla 2 yıldan 7 yıla kadar hapsini talep etti. 3 aylık B.Y.E.’nin kafasında basit tıbbi müdahaleyle giderilemeyecek kırıkları olduğunu belirten Savcı Mustafa İsaoğlu, Güneş E. hakkında kasten yaralama suçundan 4 yıldan 10 yıla kadar hapis talep etti. Böylece hakkında toplam 6 yıldan 17 yıla kadar hapis istendi.

SABİT ADRESİ VAR DİYE...


Hakkında toplam 6 yıldan 17 yıla kadar hapis istenen ve 5 aydır tutuklu olan Güneş E., 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen Güneş E., eşini iterken elinin oğluna geldiğini ileri sürdü. Oğluyla birlikte duruşmaya katılan Nurten E. eşinin oğlunu ve kendini dövdüğünü tekrarlayarak şikâyetçi olduğunu tekrarladı. Güneş E.’nin sabit adres sahibi olduğu gerekçesiyle tahliyesine karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi. (Habertürk)

Haberin Devamı