Türkiye (Son Dakika) Karısını ve kızlarını bıçakladı!

Karısını ve kızlarını bıçakladı!

Paylaş
Karısını ve kızlarını bıçakladı!

Sivas'ta evinde ailesi ile tartışan Durmuş K. eşi ve 2 kızını bıçakladı. Yaralanan anne ve kızları tedaviye alındı

Bağ-Kur emeklisi olan ve inşaatlarda çalışan 49 yaşındaki Durmuş K., henüz öğrenilemeyen nedenle eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Durmuş K., eşi 39 yaşındaki Ülkü K.’yi sağ ve sol karın boşluğundan sustalı diye tabir edilen bıçakla bıçakladı.

Öfkeli koca daha sonra kavgayı ayırmak isteyen kızları 17 yaşındaki Ş.K. ve 15 yaşındaki Ş.K.’yı da çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Kavgayı duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralanan anne Ülkü K., ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülerek acil serviste tedaviye alındı. Hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen Ülkü K., ameliyata alındı.

Yaralanan Ş.K. ve Ş.K. kardeşler ise Numune Hastanesi acil servisinde yapılan ilk müdahelenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Genç kızların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Polis ekipleri olay sonrası kaçan Durmuş K.’yı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gökhan CEYLAN/ SİVAS, (DHA)

Haberin Devamı