Diyarbakır Kariyer fuarında Dicle Elektrik'e yoğun ilgi

Kariyer fuarında Dicle Elektrik'e yoğun ilgi

Paylaş
Kariyer fuarında Dicle Elektrik'e yoğun ilgi

Kariyer fuarında Dicle Elektrik'e yoğun ilgi

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'da, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen 'Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı'na Güneydoğu’nun en büyük özel şirketi olan Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nin açtığı standı 800 kişi ziyaret ederken, 200 kişi ise iş başvurusunda bulundu.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nce Dicle Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Kariyer Planlama Merkezi’nde düzenlenen Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı açıldı. Fuarda 150 kadar şirketin yanı sıra Milli Savunma Bakanlığı ile Türk Hava Yolları gibi kurumlar da katılım sağladı.
Yaklaşık 7 bin çalışanıyla Güneydoğu'nun en büyük özel şirketi konumunda bulunan Dicle Elektrik'in 'Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı'nda kurulan standı büyük ilgi gördü. Dicle Elektrik çalışanı 4 kariyer temsilcisinin görev aldığı standı gün boyu 800 kişi ziyaret ederek bilgi alırken, 200 kişi ise iş başvurusunda bulundu. Dicle Elektrik Teknoloji ve İnsan Kaynakları Başkanlığı İşe Alım Yöneticisi Abdulbari Arslan ise fuar kapsamında 'Kariyer Planlama ve Dicle’de Kariyer' konulu sunum yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı