Keşan Karlı ve soğuk havada sokak hayvanları unutulmadı

Karlı ve soğuk havada sokak hayvanları unutulmadı

Paylaş
Karlı ve soğuk havada sokak hayvanları unutulmadı

Karlı ve soğuk havada sokak hayvanları unutulmadı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), (DHA)- EDİRNE’nin Keşan ilçesinde belediye ekipleri, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için belirli noktalara mama bıraktı.
Keşan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, besleme araçlarıyla sokak hayvanları için yıl boyunca devam ettirilen mama desteğini, havaların soğuduğu bu dönemde de sürdürüyor. Ekipler, ilçede etkili olan kar yağışı sonrası yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için belirli noktalara mama bıraktı.
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, karlı ve soğuk havada sokak hayvanlarını unutmadıklarını belirterek, "Keşan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'müze bağlı ekiplerimizle Keşan'da bulunan tüm mama odaklarını doldurduk. Hem şehir içinde hem de mücavir alanlarımız Erikli, Yayla ve Danişment köyü sahillerinde can dostlarımızın soğuktan olumsuz etkilenmemesi için büyük çaba gösteriyoruz. Hemşehrilerimizi bu soğuk ve karlı günlerde aynı bizim gibi can dostlarımızın beslenmelerine yardımcı olmaları için duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı